Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ergün, "Sneijder klasını ortaya koydu. Bir tane Sneijder var.'Hollanda'da futbolcular pas verirken topa bir kez dokunuyor. Galatasaray'da birden fazla sözü' bir eleştiri değil. İnsanlar bu konuda yanlış düşünüyor. Neden eleştiri olsun. Eleştiri bile olsa pozitif yönde yapılan bir eleştiri. Kendi tecrübesine göre doğru olduğunu düşündüğünü söylemiş. Bu çok normal" dedi. 

RESMİ TEKLİF YOK

Ergün, "Sneijder'le ilgili şu ana kadar gelmiş bir teklif yok. Ama futbol hayatında satılmayacak oyuncu yok. Değerlerini buldukları anda satılabilirler. Ama Sneijder'le ilgili şu anda elimizde resmi bir teklif yok. Takımımızda kalırsa, üst düzeyde katkı sağlayacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.  

HAJROVIC VE MENAJERLERİNDEN TAZMİNAT TALEBİMİZ VAR

Şükrü Ergün, "Hajrovic'in menajerlerinin ekstra avantaj sağlamak için yaptıkları bir manevrayla karşı karşıyayız; ama biz de eli boş durmuyoruz. Elimizde belgeler ve olayın gelişimini ortaya koyan yazışmalar var. FIFA düzeyinde karşı dava açıyoruz. Hem Hajrovic hem de menajerlerinden ciddi tazminat talebimiz var. Köprüler atıldı. Bundan sonraFlorya'dan girebileceğini hiç sanmıyorum" dedi. 

"OLMAYACAK DUAYA AMİN DEMEK"

Fenerbahçe'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitme ihtimali olduğu yönündeki iddialara da değinen Ergün, "CAS'ın gerekçeli kararını okuduktan sonra Fenerbahçe'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitme ihtimalinden bahsetmenin olmayacak duaya amin demektir. Gerekçeli kararın son bölümünde verilen cezanın gerekenden çok daha az olduğu belirtiliyor. Bu koşulda cezanın azaltılması yoluna giderler mi (?) Son derece zor olur sanırım" ifadelerini kullandı.

"TEKNİK DİREKTÖR KONUSUNDA TÜM İNİSİYATİF BAŞKAN'DA"

Kulüp sözcüsü Ergün, "Teknik direktör meselesi tamamen Başkan'ın inisiyatifinde. Taraftarımız endişe etmesin. Çalışmalarımız doğal akışında ilerliyor. Başkan teknik direktörü açıklayacak. Erdal Keser de başkanla birlikte antrenör konusunda çalışıyor. Bazı oyuncularla ön görüşmeler yapılıyor. Pek çok transferde bitme aşamasında, gelecek teknik direktörün onayını bekliyor" dedi.   

"OLCAN ADIN HEMEN UYUM SAĞLAYACAK"

Şükrü Ergün, "Olcan Adın'nın kalitesi ortada. Pek çok takımın istediği bir oyuncuydu. Galatasaray'da olması beni bir Galatasaray taraftarı olarak çok mutlu etti. Eski arkadaşlarıyla da Galatasaray'da buluşacak ve çok uyumlu bir ekip oluşturacaklar" diye konuştu.  

"ARDA'NIN TÜRKİYE'DE TEK ADRESİ GALATASARAY'DIR"

Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye transferinden bahsetmenin bile anlamsız olduğunu dile getiren Ergün, "Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı konusunda yorum yapmak bana ağır geliyor. Arda'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağını söyleyebilmek bile bunu söyleyenlerin Galatasaraylılıktan ne kadar uzak olduğunu gösteriyor. Ben böyle bir şeye ihtimal vermiyorum. Günün birinde Avrupa'daki kariyerini sonlandırıp Türkiye'ye dönmek isterse, onun burada bir evi var. Gelip, Galatasaray'daki görevinin başına dönecektir" dedi.