Arda Turan geçen yaz Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın sözünü ettiği ve ilk AMK’nın ortayı çıkardığı ‘çilek’ti. Sarı-kırmızılılar uzun süre peşinden koştu ama kulübü Atletico Madrid onu bırakmak istemedi. Geçen sürede ne sarı-kırmızılılar eski kaptanından vazgeçti ne de kaptan yuvasını unuttu.

AYSAL, TERİM VE ARDA YAN YANA

Geçtiğimiz günlerde ünlü iş adamı Mehmet Ali Yalçındağ Kandilli’deki köşkünde spor camiasının tanınmış yüzlerine yemek Bahsegel verdi. Davete Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim’in yanı sıra Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Turan da katıldı.

Aysal-Terim ikilisi gece boyunca Arda’yı yakın markaja aldı. Yemekten önce Aysal ile bir araya gelen yıldız futbolcu, Terim ile aynı masada yemek yedi. Gündem tabii ki Galatasaray’a transferiydi!

İNGİLİZ DEVİNDEN HABER BEKLİYOR

Kulübü Atletico Madrid ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Arda Turan ile sarı-kırmızılıların dışında Chelsea ilgileniyor. İngiliz devine geri dönen teknik direktör Jose Mourinho’nun kararı bekleniyor. Chelsea bu transferden çekilirse, Arda’nın yuvasına dönüşü yolunda hiçbir engel kalmayacak.

AMK