Galatasaray bu sezon evinde oynadığı ikinci maçta da puan kaybetti. Osmanlı'ya 2-1 mağlup olan Aslan, Mersin ile 1-1 berabere kalmaktan kurtulamadı. 

Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray'ın golünü 50'nci dakikada Lukas Podolski atarken, Mersin İdmanyurdu'nun golü ise 49'uncu dakikada Welliton'dan geldi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Galatasaray'dan Selçuk İnan ve Mersin İdmanyurdu'ndan Gökçek Vederson kırmızı kart gördü.

Galatasaray bu sonuçla puanını 5'e yükseltirken, ligdeki ilk puanını alan Mersin İdmanyurdu da haftayı 1 puanla kapattı.

ŞEHİTLER TEK TEK ANILDI

Galatasaray, ligin 4. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu’nu ağırlıyor. Mücadele öncesi sarı-kırmızılı oyuncular üzerlernde Beşiktaş, Fenerbahçe ile Galatasaray ambleminin yer aldığı ve ‘Teröre karşı birlikteyiz’ yazılı siyah tişörtler ile çıktı.

Galatasaraylı taraftarlar ise, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez, ‘Bu vatan bölünmez bu böyle biline, bu vatan uğruna hazırız ölmeye’ tezahüratlarında bulundu.

Mücadele öncesi terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerin isimleri stat hoparlöründen tek tek okundu. Taraftarlar da organizasyona her şehit için "Burada" diyerek eşlik etti. Şehitlerin isimlerinin okunmasının ardından Galatasaraylı taraftarlar, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' diyerek terörü lanetledi. Taraftarlar ayrıca, 'Türküyle, Kürdüyle teröre karşı omuz omuza' yazılı dev pankart açtı.