Gaziantepspor deplasmanından da üç puanla dönen ve Pazar günü Sivasspor'u devirmesi halinde mutlu sona ulaşacak olan Galatasaray'da, şampiyonluğun mimarı Fatih Terim için öğrencileri özel bir organizasyona imza atacak.

Cezası nedeniyle kulübede olamayacak olan Terim'in şampiyonluk coşkusunu sahada oyuncuları ve taraftarlarla paylaşabilmesi için sarı-kırmızılı futbolcular maçtan sonra soyunma odasına gidecek ve 15 dakika sonra tekrar Arena'nın çimlerine hocalarıyla birlikte geri dönecek. Taraftara maç öncesinde bu organizasyonun stat hoparlörlerinden duyurulacağı ve taraftarların tribünleri boşaltmamasını isteyeceği öğrenildi. Terim'li kutlama fikrinin kaptan Selçuk İnan'dan çıktığı ve takım arkadaşlarının büyük destek verdiği de gelen haberler arasında.

Fatih Terim, Gaziantep'te 1-0 kazandıkları Lunabit maçın ardından kendisine verilen 9 maçlık cezaya bir kez daha isyan etmiş ve fotoğrafını çeken muhabirlere "Çekin, çekin, adaletsizliği, haksızlığı çekin. Lig şampiyonluğuna giderken, ne oyuncularımın yanına gidebiliyorum, ne de taraftarlarımızın yanında durabiliyorum" demişti.

POSTER HAZIR

Galatasa ray , 19. şampiyonluk için gün sayarken, Florya'da şampiyonluk hatırası poster çekimi yapıldı. Kadroda yer alan tüm futbolcuların ve Fatih Terim ile ekibinin yer aldığı poster, Sivasspor maçının oynanacağı 5 Mayıs Pazar günü TT Arena'daki Galatasaray Store'da satışa çıkartılacak. Bu arada şampiyonluk hatırası olarak tasarlanan üç farklı tişört de Pazar günü maçın ardından Türk Telekom Arena'daki Store'da satışa çıkacak.

Sabah