Devre arasında Didier Drogba ve Wesley Sneijder’i renklerine bağlayarak büyük sükse yaratan Galatasaray’da Başkan Ünal Aysal’ın ilk hedefi haline gelen Bayer Münih’in 10 numarası Arjen Robben için beklenen hamle geldi. 

Galatasaraylı yöneticiler le görüşen Robben’in babası ve manajerliğini yapan Hans Robben, Galatasaray’dan 4 yıllık imza,  yıllık 6 Milyon Euro ve 500 bin Euro da komisyon ücreti istedi. Baba Robben transferin ancak bu şartlar sağlanırsa gerçekleşeceğini belirtti.  Yıldız oyuncunun bonservis bedeli ise 8-10 Milyon Euro arasında.

SNEİJDER FAKTÖRÜ

Arjen Robben’in Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı Cepbahis öğrenilirken, Wesley Sneijder bu transfer için Robben ile konuştuğu ve ona Galatasaray’ı anlattığı ve Türkiye’deki hayattan övgü ile bahsettiği öğrenildi.

İMZA ATARSA ZİRVEYE OTURACAK

Hollandalı yıldız eğer Galatasaray’a imza atarsa Drogba ve Snijder’i de geride bırakacak. Fildişili golcü oyuncu Drogba, Galatasaray’dan yıllık 4 Milyon Euro kazanırken maç başı da 15 bin Euro alıyor. Sneijder ise yıllık 4.5 Milyon kazanırken maç başı da 25 bin Euro kazanıyor. Robben eğer imza atarsa 6 Milyon Euro ile zirvede olacak.

ALTERNATİFİ FİLDİŞİLİ GERVİNHO

Galatasaray Arjen Robben’in alternatifi olarak ise Drogba ve Eboue’nin vatandaşı Arsenalli Gervinho’yu listesine aldı. 2011 yılında Arsenal’e transfer olan ama beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Gervinho’nun sezon sonunda Arsenal’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.  Sarı-kırmızılılar ise Robben ‘in transferi gerçekleşmez ise Arsenal’in kapısını çalacak.

Akşam