The Sun'ın haberine göre Mesut Özil, Shkodran Mustafi, Aubameyang, Mkhitaryan, Lacazette, Kolasinac ve Guendouzi, Londra'da bir eğlence mekanında 70 kadınla beraber bir gece geçirdi. Bu eğlence sırasında alkol alan ve sigara ile birlikte uyuşturucu gaz kullandıkları görülen oyuncular, içlerine balondan gaz çekerken kameralara yakalandı.

Guendouzi bayılıyordu
19 yaşındaki genç oyuncu Matteo Guendouzi, gazı içine çektiği sırada neredeyse bayılıyordu. Arkadaşlarının yardımıyla toparlayan Fransız yıldız, daha sonra kendine gelebildi. Mkhitaryan ve Mustafi, balondan gaz çekmeyen isimler olurken; partiye katılan diğer tüm futbolcuların gaz çektiği sırada görüntüleri yayınlandı.

Görgü tanığı olayları anlattı
Bir görgü tanığı ise olayları şöyle anlattı: "Gazdan kafaları gitmişti. Bazıları bayılmak üzereydi. Mesut Özil, derin bir nefes çektikten sonra bilincini kaybeder gibi oldu. Kıvırcık saçlı genç futbolcu (Guendouzi) ise daha beter hale geldi. Gazı çektikten sonra koltuğa yığıldı. Önemli sporcuların bu şekilde tehlikeli şeyler yapması inanılmaz. Taraftarlar ve teknik direktörleri bunu görseydi, korkunç bir sonuç ortaya çıkabilirdi."

HABER DE MARKE'DEN ALINMIŞTIR