Karşılarında organize bir takım beklediğini ifade eden Fransız teknik adam, "UEFA Kupası döneminde Fatih Terim takımın hocasıydı. Geçen sene Mancini'ydi şimdi de Prandelli. Rakibimiz İtalyan menajerlerle devam ediyor. Çok iyi organize olmalarını bekliyorum. Çok kaliteli ve liglerinde dominant bir takım. Her zaman üst düzey oyuncuları var" dedi.

Galatasaray'a karşı oynamayayacak oyuncularını da açıklayan Wenger, 
"Wilshere kadroda olacak. Ramsey, Arteta ve Diaby ise yok. Duran toplara çalışmak için çok zamanımız olmadı, ama duran toplarda daha çok şey yapmalıyız. Bazen uluslararasın maçlar iyi geliyor. Arteta biraz daha erken iyileşecek gibi. Her şey bittiğinde açıklama yapacağız zaten. Çok fazla alternatifim var hücumda. . Sakatlıkları bahane edemeyiz. Hücumsal anlamda çok şansımız var. Bunu sadece sahada uygulamamız gerekiyor. Gol atmamız lazım" şeklinde konuştu.

Takımı hakkında konuşan deneyimli çalıştırıcı, "Şampiyonlar Ligi deneyim işi. Deneyimle birlikte iyi pozisyon almaya çalışacağız. Bazı oyuncular takımda olmayacak ama diğer oyuncular için de önemli bir şans. Her gol sizi biraz daha rahatlatır. Kolektif olarak iyi olursak atacağız. Takım olarak iyi olursak hücumcu da elinden geleni yapar. Welbeck'in takıma adaptasyonu bence çok iyi oldu, herkes onu tanıyor. Üst seviyede oynamak nedir, bu maçlarda nasıl hareket edilir biliyor" ifadelerini kullandı.

TAKIMIMIZ LONDRA'YA BÖYLE GİTTİ (GALERİ)