Galatasaray'ın transferini bitirmek için büyük uğraş verdiği Kwadwo Asamoah'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor... Oyuncuyu devre arasında bırakmak istemeyen Juventus'un, Ganalı sol bekin sözleşme yenileme teklifini kabul etmemesi sebebiyle eli kolu bağlandı. 

Galatasaray, Roma’nın genç yıldızı Cengiz Ünder'i kadroya katmaya kararlı. Kulüp tarafından belirlenen iki temsilcinin, bu hafta içinde İtalya’ya giderek Roma ile masaya oturacağı öğrenildi. Hedef Cengiz’i sezon sonuna kadar kiralamak.

Bir Çin kulübü, Galatasaraylı Ndiaye'ye 18 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu Sarı-kırmızılı kulübe bildirdi.

Antalya kampına davet edilmesine karşın kadroda yer bulma ihtimali çok düşük olan Ryan Donk'un sürpriz bir karar aldığı ortaya çıktı. Hollandalı futbolcunun ülkesinin takımlarından AZ Alkmaar'a imza attığı ve gelecek sezon itibariyle yeni takımının formasını giyeceği iddia edildi.

Tudor ile sorun yaşayan ve sezon başında 12.5 milyon Euro'ya RB Leipzig'e satılan Bruma'nın Galatasaray'a geri dönmesi için ilk adım atılıyor. Fatih Terim, henüz 19 yaşındayken inanarak sarı kırmızılı formayı teslim ettiği Portekizli'nin, Alman ekibinden kiralanması istiyor.