Kwadwo Asamoah için Galatasaray cevabı! Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Kwadwo Asamoah'ın geleceğiyle ilgili İtalya'dan yeni bir açıklama geldi.

Kwadwo Asamoah'ın transfer konusunda avukatlığını yapan Federico Pastorello, İtalya basınına konuştu.

Asamoah ile birlikte Candreva'nın da avukatlığını yapan Federico Pastorello'ya bir restoran çıkışı muhabirler tarafından iki oyuncunun durumu soruldu. Pastorello, Asamoah'ın Galatasaray'a transfer olmak istediğini söylerken ''Asamoah Galatasaray'a gitmek istiyor ancak Juventus henüz bir alternatif bulamadı. Spinazzola'yı Atalanta'nın bırakmaması işi zorlaştırıyor'' ifadelerini kullandı.

Juventus, Asamoah'ın alternatifi olarak Spinazzola ve Höwedes'i düşünüyor. İlk hedef olan Spinazzola için Atalanta Sportif Direktörü Roberto Spagnolo kısa bir açıklama yaparken ''Spinazzola'nın, Milli Takım'dan döndükten sonra Atalanya'ya gelmesi gerekiyor. Teknik direktör ve başkanımız bu konuda çok açık konuştu. Juventus'ta kalacağını söyledi. Futbolcu, sözleşmesine sadık kalmalı. Bu hikaye artık bizim için bir problem haline gelmeye başladı'' ifadelerini kullandı.

Juventus, bu iki isimden birinin transferini gerçekleştirmesi halinde Asamoah'ın Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor.