İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile ilk Süper Lig maçına çıkan sarı-kırmızılı ekip maça tempolu başladı. Golcü futbolcusu Burak Yılmaz ile girdiği pozisyonlarda ofsayta takılan G.Saray, tempolu oynasa da pozisyona girmekte zorlandı. Ev sahibi Akhisar Belediye ise rakip kalede aralıklarla gol aramaya çıktı. Maçta temponun düştüğü dakikalarda sol kanattan ceza sahasına doldurulan topta Niasse, kafayı vurarak takımını 1-0 öne geçirdi.
İlk yarı ev sahibi Akhisar Belediyespor’un 1-0′lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı Akhisar Belediyespor’un vuruşuyla başladı. G.Saray ikinci yarıda Bruma’nın da oyuna girmesiyle rakip yarı alanda daha etkili bir performans sergiledi. Daha istekli oynayan sarı-kırmızılı ekip girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Dakikalar 57′yi gösterdiğinde G.Saray kalesine bir akın daha gerçekleştiren Akhisar Belediyespor, Niasse ile bir gol daha buldu. Düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturan Niasse, takımını 2-0 öne geçirdi.

G.Saray bu golden sonra daha fazla risk almaya başladı. Dakika 68′de Wesley Sneijder’in pasıyla topla buluşan Drogba, rakibinden sıyrılıp vuruşunu yaptı, farkı 1′e indirdi. Golün ardından Umut’u da oyuna alarak tüm riskleri alan sarı-kırmızılı ekip rakip kalede gol aramaya devam etti ancak sonuca ulaşamadı.

Maç Akhisar Belediyespor’un 2-1′lik üstünlüğüyle sona erdi.