Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Gaziantepspor ile Galatasaray karşılaşacak.

Kamil Ocak Stadı’ndaki mücadele, saat 19.00’da başlayacak. Zorlu karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya, bu sezon Süper Lig’deki beşinci maçına çıkacak.

Mücadele Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray'da kulüp yönetimi, teknik direktör Cesare Prandelli ile yollarını ayırma kararı alırken, Gaziantepspor maçında sarı-kırmızılı ekibin başında kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in olması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

GAZİANTEPSPOR 
Karcemarskas
Şenol
Arokoyo
Chico
Barış
Chibuike
Erdem
Mustafa
Emre
Muhammed
İbrahim

GALATASARAY
Muslera
Sabri
Chedjou
Semih
Tarık
Melo
Selçuk
Yekta
Olcan
Sneijder
Burak

STAT: Kamil Ocak
SAAT: 19:00
HAKEM: Özgür Yankaya
YAYIN: Lig  TV

MELO VE YEKTA SINIRDA

Galatasaray'da Felipe Melo ve Yekta Kurtuluş, Gaziantepspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Arnavut asıllı İsviçreli futbolcu Blerim Dzemaili ise henüz takımla antrenmanlara çıkmıyor.

LİGDE 57. RANDEVU

Galatasaray ile Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de yapacakları maçla ligde 57. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray ile Gaziantepspor arasında geride kalan lig maçlarında takımımızın galibiyet sayısında 32-10 üstünlüğü bulunuyor, 14 maçta ise eşitlik bozulmadı. Galatasaray'ın ligde attığı 91 gole, Gaziantepspor 42 golle karşılık verdi.

DEPLASMANDA G.SARAY ÖNDE

Galatasaray ile Gaziantepspor, şimdiye dek Gaziantep'te 28 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, deplasmanda yapılan maçlarda rakibini 14 kez yendi, ev sahibi ekip 6 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Gaziantep'teki 8 maç berabere sonuçlanırken, Galatasaray 39, Gaziantepspor ise 24 gol attı.