Emre Bol: "Okan Buruk yönetime söylemiş..." Emre Bol: "Okan Buruk yönetime söylemiş..."

Fernando Muslera, Konyaspor mücadelesiyle birlikte 3 ay aradan sonra kadroda yer almıştı. Yeşil-Beyazlılar ile oynanan karşılaşmada kaleyi koruyan İnaki Pena ise hayal kırıklığı yarattı.

KALEDE MUSLERA

Bu anlamda perşembe günü Barcelona ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray 'da kaleyi Muslera'nın devralabileceği bilgisine ulaşıldı.

GOMİS BİR İYİ BİR KÖTÜ

Sarı-Kırmızılılar'da ara transfer döneminde takıma katılan ve 3.5 yıl sonra geri dönen Bafetimbi Gomis, kısa süre içerisinde ortaya koyduğu futbolla fark yaratmıştı. Kayserispor maçını boş geçen Fransız oyuncu, Göztepe mücadelesinde 2, Rizespor karşılaşmasında ise bir gol attı. Son oynanan Konyaspor mücadelesinde 73 dakika sahada kalan ve rakip fileleri havalandıramayan 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu için yeni bir karar alındı.

MOHAMED İLK 11 BAŞLAYACAK

Gomis, UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Barcelona ile son 16 turunda oynanacak karşılaşmada yedek soyunacak. Gomis'in yerine ise ilk 11'de Mostafa Mohamed yer alacak. Torrent'in aldığı bu karar sonrasında Gomis'i hamle oyuncusu olarak kullanmayı planladığı gelen bilgiler arasında.

(Fanatik)