Bugün TV’de Özgür Sancar ve Yakup Çınar'ın sunduğu Sporextra Programı’na katılan başkan Cerezo, "Arda bizim oyuncumuz. Tarihimizin en önemli oyuncularından. Benim arkadaşım. Arda bizimle devam edecek. Burak çok iyi bir oyuncu. Biz böylesine yetenekli oyuncularla hep ilgileniriz" dedi. 

"ARDA TARİHİMİZİN EN İYİ OYUNCULARINDAN" 

Arda’nın performansını nasıl buluyorsunuz? 
CEREZO: Arda her şeyden önce benim arkadaşım. İkinci olarak o Atletico Madrid tarihinin en önemli oyuncularından bir tanesi. Atletico Madrid’in temel oyunculardan bir tanesi hiç kuşku yok ki. 

"ATLETICO’DA DEVAM EDECEK" 

Arda Atletico’da devam edecek mi? 
CEREZO: Bana göre devam edecek. Ben kesin olarak Arda’nın Atletico ile devam edeceğini söyleyebilirim. Arda bizim oyuncumuzdur. 

GALATASARAY’DAN TEKLİF VAR MI? 

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Arda’yı kendi takımında görmek istiyor. Size bir teklifi oldu mu? 
CEREZO: Hayır herhangi bir teklif olmadı. 

FALCAO GİDİYOR MU? 

Kaçak İddaa 14px; line-height: 19px;">Falcao için Monaco ile bir anlaşmanız oldu mu? 

CEREZO: Hayır olmadı. Falcao,Atletico Madrid’in bir oyuncusudur. Fakat vereceğimiz karar onun ne yapmak istediğine bağlı. Falcao,Atletico Madrid’in kontratlı oyuncusudur. Bugün itibariyle Atletico Madrid’in oyuncusudur. 

Arda için çok teklif var mı? 

CEREZO: Arda için çok sayıda teklif var. Ama gerçek şu ki Arda,Atletico Madrid’de devam ediyor. Ama çok sayıda teklif olduğunu söyleyebilirim. 

Falcao için durum değişebilir mi? 

CEREZO: Bizimle 3 yıl daha kontratı var. Şu ana kadar Falcao ‘yu istemek için bizimle pazarlık masasına oturan ya da konuşan bir kulüp yok. Falcao, bugün itibariyle Atletico Madrid’in futbolcusudur. Ligin bitmesiyle birlikte Falcao’yla oturur konuşuruz. Ama o gün bugün değil. 

"SIMEONE İSTERSE BURAK’I ALABİLİRİZ" 

Galatasaray’ın golcüsü Burak Yılmaz Şampiyonlar Ligi’nde 8 gol attı. Atletico Madrid Burak Yılmaz’la ilgileniyor mu?

CEREZO: Biz her zaman yetenekli oyuncularla ilgileniyoruz. Burak Yılmaz çok iyi bir oyuncu. Eğer bizim teknik direktörümüz transfer edilmesini isterse transfer ederiz. Bugün son maçımızı oynayacağız. Hafta içinde bu konularda yoğun çalışmaya başlayacağız.