Galatasaray'da yaptığı hatalarla zaman zaman eleştirilerin odağı haline gelen savunma oyuncusu Aurelien Chedjou hakkında çıkan iddalara cevap verdi.

Marsilya'da teknik direktörlük koltuğuna Rudi Garcia'nın gelmesiyle, Fransız ekibinin Ocak ayında transfer edeceği isimler arasında gösterilen Chedjou, iddialar hakkında Fransız basınının sorularını yanıtladı.

Aurelien Chedjou, Marsilya iddialarının sorulmasına üzerine ucu açık bir cevap verirken ''Marsilya'nın ilgisi mi? Bir şey bilmiyorum ve bunları umursamıyorum. Bu tip konularla menajerim ilgileniyor. Galatasaray ile sezon sonuna kadar sözleşmem bulunuyor. Neler olacak ben de bilmiyorum. Marsilya güzel bir kulüp. Yeniden onunla (Rudi Garcia) ile çalışmak... Çok iyi bir hoca, benim kariyerimde de etkili oldu. İddialı bir takımın başına geçtiği için onun adına mutluyum'' ifadelerini kullandı.

Aurilen Chedjou, Lille forması giyerken teknik direktörlüğünü Rudi Garcia yapıyordu. 31 yaşındaki savunma oyuncusunun sezon sonuna kadar Galatasaray ile sözleşmesi devam ediyor.

Çeviri: Sporx