Udinese maçındaki seyirci olayları yüzündan Galatasaray'ın artık Avusturya'da da hazırlık maçına çıkması zor. Salı günü oynanacak olan Nice maçı son maç olabilir!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray’ın Udinese ile oynadığı karşılaşmanın 35. dakikasında çıkan seyirci olayları nedeniyle ertlenen karşılaşmanın yankıları devam ediyor. Gurbetçi taraftarların meşale ve sis bombalarıyla oynanamaz hale getirdiği karşılaşma sarı-kırmızılılar’ın başına büyük dert açacak.

Almanya'dan sonra... 

Geçen sezon Galatasaray ve Beşiktaş’ın Almanya kampında gurbetçi futbolseverlerin çıkardığı olaylar nedeniyle Türk takımlarına taraftarlı hazırlık maçı için kapılar kapanmıştı. Son yıllarda sıkça Avusturya’yı tercih eden takımlarımız için son olaylar yeni bir krizi daha gündeme getirdi. Galatasaray – Udinese maçının yarıda kalması ve çıkan olaylar bardağı taşıran son damla oldu. Avusturya emniyetinin art arda yaşanan olaylar nedeniyle bundan sonraki hazırlık maçlarına taraftarların alınmaması için bir girişimde bulunacağı iddia edildi.