Uzun yıllar Galatasaray'da forma terleten Aydın, Sarı-kırmızılı takımın Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini belirtti. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Arda Turan ve Fatih Terim'e de ayrı bir parantez açtı. Aydın, "Sakatlıklar yaşamasaydım, kariyerim farklı olabilirdi!  Benim yerimde başkası olsaydı futbolu bırakabilirdi" dedi.

Aydın Yılmaz, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Adana Demirspor Süreci Nasıl Geçti?

Sözlerine Adana Demirspor'daki performansını değerlendirerek başlayan Aydın Yılmaz, "Adana Demirspor dönemi benim adıma güzel geçti. Sıkıntılı süreç yaşadık fakat sonu güzel oldu. Sezon öncesi kamp dönemi geçirirsem benim adıma her şey çok güzel olacak. Futbolcu arkadaşlarımızla özverili bir sezon geçirdik. Güzel bir arkadaşlık ortamı oluştu. İlerleyen yıllarda Adana Demirspor'u Süper Lig'de görürürüz. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

'Sakatlıklar Yaşamasaydım, Kariyerim Farklı Olabilirdi!'

Galatasaray dönemini de değerlendiren Aydın, "Galatasaray'da güzel günlerim oldu. Tek talihsizliğim yaşadığım sakatlıklardı. O dönem sakatlıklar yaşamasaydım farklı noktada olabilirdim. Sakatlıklar, tecrübe bakımından size çok şeyler katıyor" ifadelerini kullandı.

'Kariyerimdeki Kırılma Noktası Sakatlıklar'

Sakatlık süreci benim için zor süreçti. Benim yerimde başkası olsaydı futbolu bırakabilirdi. Benim mutlu olduğum yer her zaman saha içerisiydi. Futbola geri döndüğüm için çok mutluyum. İnşallah önümüzdeki sezon benim adıma güzel geçer. Sakatlıkları tahmin edemiyorsunuz, umarım benim adıma her şey güzel olur. Sakatlıkları bahane etmiyorum. Fakat ciddi sakaklıklar yaşadım. Futbol sahada olan bir şey, sakatlıklar kariyerimdeki kırılma noktası oldu. Önümde 5-6 yıllık bir süreçte var" açıklamasında bulundu.

'Çalıştığım En Iyi Teknik Direktör Fatih Terim'

Çalışığı en iyi teknik diretörün Fatih Terim olduğunu ifade eden Aydın Yılmaz, "Fatih Terim çalıştığım en iyi teknik adam. Fatih hocanın başarısı ortada. Fatih hocanın motivasyonu ve oyuncuyla iletişimi muazzam. Fatih Terim kazanma hırsı olan bir teknik adam. Bu tür karakterdeki teknik direktörler de başarıya ulaşıyor" diye konuştu.  

'Şampiyonluk Favorim Galatasaray'

Süper Lig'deki zirve yarışına da değinen Aydın, "Şampiyonluğun en büyük favorisi Galatasaray. İpler şu anda Galatasaray'ın elinde. Ben Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.  

Arda Turan Yorumu!

Eski takım arkadaşı Arda Turan'dan da bahseden 30 yaşındaki futbolcu, "Arda'nın kariyeri ortada. Başakşehir kendi tercihi saygı duyuyorum. Başakşehir'e de katkı sağlamaya başladı. Barcelona'da uzun süreli oynamaması kendi adına kötü oldu. Arda, tekrardan futbola adapte olarak önemli başarılar elde edecektir" dedi.  

'Konyaspor'a Attığım Golü Unutamıyorum'

Kariyerinde unutamadığı golü 2006 yılında Galatasaray formasıyla Konyaspor'a karşı kaydettiğini belirten Aydın Yılmaz konuşmasını "Adana Demirspor taraftarından çok etkilendim. Ben onların yerinin her zaman Süper Lig olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki yıllar güzel günler görürüz" sözleriyle tamamladı.

Ajansspor