AA - Etiler'deki Liv Hospital'a gelen yönetim kurulu üyesi Adnan Nas, Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, futbolcular Sneijder, Amrabat, Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Ceyhun Gülselam ve Dany, sarı-kırmızılı futbolcuya moral verdi.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arıboğan, Bruma'nın ardından Aydın'ın da ciddi bir sakatlık yaşadığını anımsatarak, "Aydın başarılı bir ameliyat geçirdi. Bruma da operasyon geçirdi. İnşallah en kısa sürede eski formlarıyla sağlıklarına kavuşurlar ve sahalara dönerler. Ailelerine de geçmiş olsun diliyorum. Keşke olmasaydı ama futbolda bunlar var, aşacağız. Zaten geniş bir kadromuz mevcut" dedi.

Galatasaray Futbol Takımı'nın kaptanlarından Selçuk İnan, Aydın'ın sakatlığı nedeniyle çok üzgün olduklarını belirterek "Futbolda sakatlıklar var ama üst üste iki sakatlık yaşamamız bizim için üzüntü verici. Herkesin morali çok bozuldu. Biz de Aydın'a moral vermek için hastaneye geldik. İnşallah en kısa zamanda aramıza katılır. Üzerimizde bir şanssızlık var" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz ise güzel bir kamp döneminin ardından Bruma ve Aydın'ın sakatlıkları ve dün Elazığspor karşısında aldıkları yenilginin kendilerini derinden üzdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Aydın bizim kardeşimiz. Hem kişiliği hem sporculuğuyla saygı ve sevgi duyduğumuz birisi. Bu şekilde sakatlanması bizi kahretti. Onun yanında olmak istiyoruz. Kulüp olarak camia olarak, futbolcular olarak çok üzgünüz. Ona acil şifalar diliyoruz. İnşallah en kısa zamanda aramıza gelir. Zaten güçlü bir kişilik. En kısa sürede toparlayacağına inanıyorum."

Sarı-kırmızılı futbolcunun ziyaretçileri arasında kulübün eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı takımın eski antrenörü Hasan Şaş ile eski futbolculardan Emre Aşık da bulundu.