Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel  Sekreteri Fatih İşbecer, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe derbisinde  sarı-lacivertli kulübün kendilerini medeniyet kuralları çerçevesinde misafir  etmediğini söyledi. 

Özel taşıma firması UBER ile yapılan işbirliği anlaşmasının imza  töreninde gündemle ilgili soruları yanıtlayan İşbecer, "Maalesef son maçımızda  Galatasaray yönetimi medeniyet kurallarının öngördüğü biçimde ağırlanmadı. Bu hoş  bir şey değil. Sportmenlik ile örf ve adetlerimize aykırı. Galatasaray Kulübü  olarak her zaman misafirperverliğimizi göstereceğiz" diye konuştu. 

Derbiyi yöneten Fırat Aydınus'un hakemliği bırakması gerektiğini  savunan sarı-kırmızılı kulübün genel sekreteri, "Birkaç hafta önce  Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçından sonra Deniz Çoban özür diledi ve hakemliği  bıraktı. Biz de Fırat Aydınus'tan benzer bir şey bekliyorduk. Bu kadar kötü bir yönetim gösterip, ondan sonra hiçbir şey olmamış gibi bir yorum yapmaması ilginç  geldi. Bu işe senelerini vereceksin, her sene eğitim alıp para kazanacaksın, bir  sürü hatayı gözden kaçıracaksın, böyle hakemlik olmaz. Böyle hakemlik yapana halı  sahada bile maç yönettirmezler" ifadelerini kullandı. 

Sarı-kırmızılı takımın performansının iyi gittiğini belirten İşbecer,  "Ligde bir galibiyet serisi yakalamıştık. Maalesef pazar günü bu sekteye uğradı  ama bundan sonrası iyi gidecektir. Takımımız, oyuncularımız ve teknik kadromuz  canla başla çalışıyor. Bunun mükafatı da mayıs ayında görülecektir"  değerlendirmesinde bulundu. 

"Oyuncularımız tekme yağmuru altında mücadelelerini sürdürdüler" 

Fatih İşbecer, Fenerbahçe maçında Galatasaraylı oyuncuların "tekme  yağmuru" altında centilmence mücadele ettiğini savundu. 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Ayakları titreyecek"  açıklamasının sorulması üzerine İşbecer, şöyle konuştu: 

"Galatasaray oyuncusunun ayağı titremez. Titremediğini de gördük. Daha  iyi mücadele edip, daha iyi bir skorla dönebilirdik. Keşke skorun üstüne hakemin  gölgesi düşmesiydi. Sonuç olarak 3 puanı kaybettiğimiz için üzgünüz. Galatasaray,  her zaman sahaya kazanmak için çıkar ama hafta sonu maalesef böyle sonuçlanmadı.  Onun için bir taraftar ve yönetici olarak üzgünüm. Oyuncularımız tekme yağmuru  altında mücadelelerini centilmence sürdürdüler. 90 dakika mücadele edip maalesef sadece 1 puan alarak döndüler." 

Fatih İşbecer, Aziz Yıldırım'ın Galatasaray Kulübü'nü dost görmediğini  söylediğinin hatırlatılmasına ise, "İki kulüp arasında 100 yılı aşkın bir süredir  ciddi rekabet ve dostluk var. Tabii ki bir kişinin kişisel hezeyanları nedeniyle  bu dostluk sekteye uğramayacaktır. Biz Fenerbahçelileri hala dostumuz olarak  görüyoruz. Fenerbahçe yönetimi ligin ikinci yarısındaki maça gelmek isterse  başımızın üstünde yerleri var" şeklinde görüş belirtti. 

UBER ile işbirliği anlaşması imzalandı 

Yapılan işbirliği anlaşmasıyla ilgili de konuşan Fatif İşbecer, "UBER,  yüksek teknoloji ile gündelik hayattaki en büyük ihtiyaç olan ulaşımı bir araya  getiriyor. Taraftarımıza ulaşım konusunda bir destek sunmak bizi  heyecanlandırıyor. Anlaşma sayesinde UBER, Galatasaray taraftarına 5 milyon lira  üzerinde ulaşım desteği sağlayacak" dedi. 

Anlaşma hakkında bilgi veren UBER Türkiye Genel Müdürü Neyran  Bahadırlı ise, "Galatasaray gibi büyük bir camiayla güzel bir projeye imza  atmanın heyecanını yaşıyoruz. Galatasaray taraftarının 2015-2016 sezonu boyunca  Türk Telekom Arena'ya geliş ve gidişte konforlu, güvenli ve kolay erişilebilir  seyehat imkanı sunmak için sabırsızlanıyoruz" diye konuştu. 

Anlaşma çerçevesinde, Galatasaray promosyon kodu ile kaydolan yeni  kullanıcılar, stada geliş ve dönüşte yapacakları ilk yolculuk 40 liraya kadar  ücretsiz olacak. VIP ve loca bileti bulunan taraftarlarda ise stada geliş ve  dönüşte kullanılmak üzere, her biri 70 liraya kadar kişi başı 10 adet promosyon  uygulanacak.