Uzun yıllar Galatasaray'da yedek kalecilik yapan Aykut Erçetin, GS TV'ye açıklamalarda bulunurken eski takımını ziyaret etti.

Florya'da antrenman yapan Çaykur Rizespor takımıyla birlikte çalışmalarını sürdüren tecrübeli kaleci GS TV'ye açıklamalarda bulundu. "Her şey güzel. 12 senenin ardından yeni bir macera, yeni bir deneyim yaşamak için Rize'ye geldim. Burada da her şey güzel. Galatasaray'ı hiçbir zaman unutamayacağım. Burası benim evim, ne kadar mesafe uzakta olursa olayım kalbim benim burada olacak." dedi.

Öte yandan "Galatasaray şampiyonluğun en büyük adayığıdır bu böyle bilinsin. Galatasaray pek iyi başlayamadı ancak alışınca daha iyi bir takım olacaklar. Şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'dır, belli bir zamana ihtiyacı var." derken Galatasaray taraftarlarına da "Siz her zaman benim kalbimde olacaksınız, burası bizim evimiz. Biz Galatasaraylıların evi burası, her zaman dünyanın en büyük taraftarları olacak kalacaksınız.." mesajını verdi.

Aykut Erçetin GS TV'ye açıklama yaparken eski takım arkadaşları onun yanına gelerek, tecrübeli kaleciye şakalar yaptı. Aykut Erçetin özellikle Gökhan Zan'a bro diyerek selamlaşırken, Fernando Muslera, Semih Kaya ve Hakan Balta ile uzun süre hasret giderdi.