Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aykut Kocaman, "Karşımızdaki rakip bu anlamda çok mu uygun? Doğrusunu söylemek gerekirse ikinci yarıya çok güçlü başladılar. 9 galibiyet 3 beraberlikle başladılar. 30 puanlık bir başlangıç. Neredeyse maç başına 2.5 puan. Kaybettikleri puanların 3'ü de deplasmanda. Güçlü bir seriye sahip, dün oynadığı maçı da farklı kazanarak ciddi moral, motivasyona sahip. Kolay atabilen ve zor yiyebilen, özgüveni yüksek bir takıma karşı oynayacağız bu bir gerçek. Son derece formda, kuvvetli ve artık şampiyonluk açısından maçlarını kazandığında matematiksel olarak başka bir sonuca ihtiyacının olmadığını bir takım olması tabii ki anlamdaki zorluk derecesini biraz daha arttıracak faktörlerden bir tanesi. Bu olasılıklara rağmen bir takım şeyler olabilme ihtimalinin sunduğu için de çok daha güzel bir iş" diye konuştu. 

İDMANDA ÖNEMLİ EKSİKLER

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Ali Çamdalı, Selim Ay ve Petar Filipovic katılmadı. Yağmur altında yapılan koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman serbest koşu çalışması ile devam etti. Futbolcular, 5'e 3 oyun ve sonrasında yapılan şut çalışması ile antrenmanı tamamladı.

Öte yandan, antrenmanı ziyaret eden ve bir süre izleyen Ahmet Hazım Uluşahin İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Teknik Direktör Aykut Kocaman, antrenörler ve oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirerek başarılar diledi.

Kaynak: Futbol Arena