Kocaman paradan ya da sözleşme süresinden önce takımdan ayrılmak isteyen İrfan Can Kahveci, Visca ve Crivelli ile birer görüşme yapmak istediğini Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ’a iletti. Gümüşdağ kabul etti. Okan Buruk’la aralarında sorun olduğu için ayrılmak isteyen Visca ile Crivellii’nin Kocaman’ın “Kal” teklifine olumlu cevap verdikleri bildirildi.

Kocaman’ın “Galatasaray’a gitmek istiyorum” diyen İrfan Can’la bu kez yüzyüze bir görüşme daha yapacağı ve takımda kalmasını isteyeceği öğrenildi. İrfan Can’ın Galatasaray’a satılması durumunda Belhanda’yı, Fenerbahçe’ye satılması durumunda da Pelkas’ı Gümüşdağ’dan istediği gelen bilgiler arasında.

Belhanda, Kocaman’ın ilk döneminde de gözdesiydi. O dönemde Belhanda için Montpellier’le görüşmeler yapılmış ancak sonuç çıkmamıştı.

Pelkas’ın adını ise transfer listesine sokan ilk isim Kocaman olmuştu. Daha sonra Yanal da Pelkas’ı istemişti. Ancak transferi Erol Bulut’a kısmet oldu.

BAŞAKŞEHİR RESMEN AÇIKLADI

Başakşehir, Aykut Kocaman'la prensip olarak anlaştıklarını şu ifadelerle açıkladı:

''Kulübümüz, teknik direktör Aykut Kocaman ile prensip anlaşmasına varmıştır. Detaylı bilgiler, pazartesi günü kamuoyuyla paylaşılacaktır.''

(Fanatik)