Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal önemli mesajlar verdi. “Galatasaray’ı karıştırmak isteyenlerin bir çalışması olduğu” görüşünü paylaştı ancak bunun da yeni olmadığını vurgulayarak dikkat çekti.

Başkan Ünal Aysal, “Bu durum, yeni bir şey değil. Bizim kulüp olarak çoktan beri bilgimiz dahilinde. Yapılmak isteneni uzun süredir izliyoruz, takip ediyoruz. Kişileri biliyoruz. Amaçlarının da farkındayız” diye konuştu. Takım içinde herhangi bir sorun olmadığını belirten Başkan Aysal, “Futbolcuların ilişkileri gayet güzel. Hedeflerimize doğru ilerliyoruz” dedi.

FAZLA KULVAR SORUN DEĞİL

Aysal, Milli Takım ile 4 maçlık söz kesen teknik direktör Fatih Terim’in yerine hoca baktıkları iddiasını da yalanladı. En son ortaya atılan Jupp Heynckes ismi için “Böyle bir şey yok. İnsanlar sadece tahminde bulunuyor” dedi. Alman çalıştırıcı son olarak Bayern Münih’i çalıştırmış ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu yaptığı takımı Guardiola’ya teslim etmişti.

Aysal son olarak, ezeli rakiplerinin durumuna değindi. CAS’taki cezalar onanınca, Avrupa kupalarından uzak kalan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Türkiye Ligi’ne ağırlık vereceğine değinen Aysal, Galatasaray’ın daha fazla kulvarda ilerleyecek olmasından rahatsız değil. Aysal “Bu durum Galatasaray için dezavantaj olur mu” sorusuna, “Normal şartlarda evet” yanıtı verdi.

Bugün