Ünal Aysal, takımın teknik patronu Roberto Mancini için derbi öncesi kritik bir açıklama yaptı. Geleceği tartışılan İtalyan çalıştırıcıyla devam edeceklerini söyleyen Aysal şöyle konuştu;

"6 hafta öncesine kadar Mancini'yi sorgulayamıyorduk. Çünkü başarı vardı. Bazı soruları her zaman sorunlar olduğu zaman soruyoruz. Mancini, bundan 6 hafta önce de aynıydı, şimdi de aynı. Ben, mevsim ortasında göreve başlayan bir teknik adamın günahı ve sevabıyla olumsuz olarak değerlendirilmemesi gerekir.

Benim açımdan Mancini'nin önümüzdeki sezon göreve devam etmemesi gibi bir durum söz konusu değil. Kendisi açısından bir sorun yoksa, biz de devam edeceğiz. Şu anda Mancini'den ayrılacak gibi bir izlenim alamıyorum. Ben her zaman kontratlara sadık kalmışımdır, bu önceki teknik direktörümüz döneminde de böyle oldu bundan sonra da böyle olacak." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Ünal Aysal Drogba ile de sözleşme yenilemek istediklerini belirterek, "Drogba'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatma taraftarıyım, kendisine de söyledim. Nisan'da masaya oturacağız" dedi.

10 MADDEDE GALATASARAY