Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Trabzon deplasmanı hareketli geçiyor. Yönetim kuruluyla birlikte Trabzon'a çıkartma yapan Aysal, cumartesi akşamı İbrahim Hacıosmanoğlu ile buluştu.

Yönetim kurulları dostluk yemeği yerken ikili başka konular da konuştu. Bir numaralı konu ise Olcan Adın transferiydi. Galatasaray'ın uzun süredir izlediği Olcan için Hacıosmanolu'na "Başkan biz Olcan'a talibiz. Oyuncu ile konuşmadık. Sizin olurunuzu almak istedik. Eğer siz müsade ederseniz sezon sonu için Olcan'ı istiyoruz" ifadeleriyle girizgah yapan Aysal, Trabzon başkanının "Sezon sonu görüşelim" sözleriyle bir bakıma istediğini aldı. Karadeniz ekibiybe 1 yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı futbolcuya talip olduklarını aktaran Başkan Aysal’a, Hacıosmanoğlu’nun sezon sonu için randevu verdiği bildirildi. Galatasaray’ın, Olcan Adın’ın bonservisi için 4 milyon euro ödemeye hazır olduğu öğrenildi. 

Galatasaray, Trabzonspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ederek büyük bir avantajı elinde bulundururken Olcan Adın transferi için de Trabzonspor yönetiminden olumlu yanıt aldı. Yerli alternatifini güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın sezon bittiğinde 28 yaşındaki oyuncu için ilk teklifini yapacağı öğrenildi.