Türkiye'nin merakla beklediği Ünal Aysal-Fatih Terim görüşmesi sona erdi.
 
Başkanı ve teknik direktörü arasındaki bu dev zirve Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşti. Terim'in A Milli Takım'la birlikte Galatasaray'ı çalıştırması projesi ile diğer olasılıkla bu kritik görüşmede ele alındı. 
 
Görüşme sonrası Galatasaray Başkanı Ünal Aysal şu açıklamayı yaptı: "Fatih Terim'e elemelerdeki 4 maçta A Milli Takımı çalıştırması için izin verdik. Terim isterse mayıs ayına kadar federasyona her türlü desteği verebilir." Buna karşılık Fatih Terim TFF'den hiçbir ücret talep etmeyeceğini de bildirdi. 2014 Mayıs ayı sonrasında da Galatasaray ile kralbet sözleşme yenileyecek olan Fatih Terim oluşacak yeni şartları istenirse TFF ile yeniden belirleyecek.
 
Terim defteri kapanıyor
 
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun ise Fatih Terim'in 4 maçlığına A Milli Takımı çalıştırması teklifine sıcak bakmadığı öğrenildi. Öte yandan Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören yaptığı kısa açıklamada, "Yönetim kurulu ile bir araya geldikten sonra Terim konusunda karar vereceğiz. Terim'den vazgeçmiş değiliz" dedi.