Mali kongre sonrasında seçim oylaması yapmak istemeyen genel kurul üyelerine ‘Fırsatı kaçırdınız’ çıkışında bulunan G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın haziran ayında, tıpkı geçen yıl olduğu gibi, yine sürpriz bir seçimli genel kurul yapma hazırlığında olduğu ancak net bir karar veremediği öğrenildi.

Başkan Aysal’ın hem Mali Genel Kurul’da yapılan seçim tartışmalarına son vermek hem de memnun olmadığı yönetim kurulunu değiştirebilmek amacıyla böyle bir düşünce içinde olduğu ifade edildi.

Yönetim listesini de baştan sona yenilemek isteyen Aysal’ın eski İkinci Başkan Ali Dürüst ve Futbol Şubesi’nden sorumlu yönetici Abdurrahim Albayrak’la yeniden çalışmak istediği öğrenildi. Aysal’ın seçim kararı alır almaz bu iki isimle görüşeceği ve tekrar yönetimine girmelerini isteyeceği, tek endişesinin ise kısalan seçim süreci olduğu belirtildi.

3 YILA ÇIKABİLİR

Mayıs ayının ilk haftası içinde kesin kararını verecek olan başkan Aysal, mali genel kurulda “2 yıl sonra bırakıyorum” diyerek, erken seçim olursa aday olmayacağını belirtmişti.

Ancak Aysal’ın kendi isteyeceği bir seçimde tekrar aday olacağı ve bu süreyi 3 yıla çıkararak, projelerini bitirmiş ve borcu yarı yarıya indirmiş bir başkan olarak görevini bırakmayı amaçladığı kaydedildi.

Habertürk