Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Azerbaycan'daki hazırlık maçında söylediği ''Ben sarı-kırmızıyı hiç sevmem'' sözlerine karşılık olarak, ''Biz spora hizmet eden bütün kulüplerin renklerine saygılıyız ve onları seviyoruz. O Fenerbahçe'nin düşüncesi. Bu da benim düşüncem'' şeklinde konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Bizim stat isteğimiz için Genel Kurul'a gitmemiz gerekir dediler, Madonna konseri için de mi Genel Kurul'a gittiler" şeklindeki sözlerine ise Aysal şu cevabı verdi: "Sayın Fikret Orman stat için böyle bir teklifte bulundu. Ben de bu konuyu hukukçularımıza sordum. Onlar da Genel Kurul'dan onay almam gerektiğini söylediler. Bu durumu Sayın Orman'a ilettim ve bana 'Artık gerek yok' cevabını verdi. Şimdi neden bu yönde açıklamalar Betvole yaptı, anlamadım." 

SON SÖZÜ TERİM SÖYLER

Bu sezon 10 numaralı formayı giyecek olan Sneijder'den çok şey beklediklerini dile getiren Aysal, "Sneijder hem yerini hem formasını buldu. Bu sene tüm beklentileri karşılayacağına ve çok iyi bir performans sergileyeceğine inanıyorum" dedi. Riera'nın 11 numaralı formayı Drogba'ya vermemesi hakkında ise Aysal, "Biz buna karışamayız. Buna sadece teknik heyetimiz müdahale edebilir. Onlar nasıl uygun görüyorsa öyle olur" ifadesini kullandı.

Sabah