Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın teknik kadro ve futbolcuların performansından memnun olmadığını açık açık ilan etmesi Florya'da gerginlik yarattı. Londra dönüşünde bir taraftarın "Başkanım, Selçuk ve Burak sanki evlenecek de babaları kızları vermiyor. Bu yüzden kafaları rahat değil gibi oynuyorlar" demesi üzerine Ünal Aysal "Belki de böyledir" diyerek iki oyuncunun performansından memnun olmadığını ifade etti.

Ayrıca Ünal Aysal, ''Selçuk İnan'ın futbol dışında kişisel problemleri olduğu kanısındayım, en kısa zamanda bunu atlatacaktır." dedi.

Muslera'yı da yediği ilk golde suçlu bulan Ünal Aysal, Karabükspor deplasmanından sonra Londra'ya giderken de Drogba'yı oyundan alan ve Sneijder'i yanlış yerde oynattığını iddia ettiği Mancini'nin taktiklerinden duyduğu rahatsızlığı yazarımız Levent Tüzemen'e söylemişti. Muslera ve Semih ile birlikte kontratının iki yıl daha uzatılması beklenen kaptan Selçuk İnan ile yönetimin hala masaya oturmamış olması da problemi büyütüyor.

Sabah