Yeni hoca için kararlarını en geç hafta sonuna kadar vermiş olacaklarını belirten Aysal, yabancı hocalardan gelen olumsuz yanıtlar sonrası liste başı olan Mustafa Denizli için de dikkate değer ifadeler kullandı. Daha önceleri, “Yeni hocamız kesinlikle Türk olmayacak” açıklaması yapan Aysal, bu tavrından geri adım attığı izlenimi verdi.

Başkanımız, Mustafa Denizli’nin Florya’nın yeni patronu olabileceğinin ipuçlarını şu sözlerle aktardı: “Mustafa Denizli çok değerli bir hoca ve Galatasaray dahil bütün kulüplerin çalışmaktan mutluluk duyacağı bir isim. Bizim bu konudaki kararımız ise henüz netleşmiş değil.”
 
DENİZLİ İHTİMALİ DÜŞÜK DEĞİL
 
Aysal’ın bu sözleri, Galatasaray Yönetimi’nin Mustafa Denizli’ye artık daha sıcak baktığının ispatı niteliğinde. Arayışlarına Mircea Lucescu ile başlayıp; Thomas Tuchel, Ottmar Hitzfeld, Joachim Löw ve Jurgen Klinsmann’la devam eden ancak hiçbir teklifine “Evet” yanıtı alamayan yönetimimizin, mevcut durumda çok fazla seçeneğinin olmadığı bir gerçek. 

Şu anki tabloda Mustafa Denizli’nin birkaç gün içinde Galatasaray’ın yeni teknik direktörü olarak ilan edilmesi, çok da uzak bir ihtimal görünmüyor.