Galatasaray'da Teknik Direktör Mancini'nin kaderi kupa finaline ve son 4 haftaya bağlı. Başkan Ünal Aysal kupa finaline büyük önem verirken olumsuz bir sonuç halinde İtalyan teknik adamın bileti kesilecek. Sarı kırmızılı yönetim ağır Kasımpaşa yenilgisi nedeniyle Federasyon ve maçın hakemi Cüneyt Çakır'a da tepkili.

NTVSpor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da Kasımpaşa yenilgisinin ardından Başkan Ünal Aysal, Yönetim Kurulu’nu topladı. Başkan Aysal bu toplantıda Mancini ile ilgili planını paylaştı. Mancini'nin Galatasaray'daki geleceği kalan son 4 haftaya ve kupa finaline bağlı. Kupa'nın kaybedilmesi ve ligdeki yenilgilere göre İtalyan çalıştırıcı ile yollar ayrılacak.

Mancini'nin 9 milyon euroluk tazminatı için de kulübün mali danışmanları harekete geçti. İtalyan teknik adamın ligde 2 maç daha kaybetmesi halinde her iki tarafın da avukatları görüşmelere başlayacak.

Başkan Ünal Aysal yöneticilerle yaptığı kısa toplantıda sezon bitimine kadar Florya'ya gitmeyeceğini açıkladı. Ancak Başkan Ünal Aysal yöneticilerden takım kaptanları ile bir toplantı ayarlanmasını istedi. Sneijder ve Melo da bu görüşmede yer alacak.