Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, TRT 1'de katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalarda, eski teknik direktörleri Fatih Terim'in Sneijder'in yerine Kaka'yı istediği iddialarına cevap verirken; Cesare Prandelli ile anlaşmadan önce ilk olarak Mircea Lucescu ile görüştüklerini söyledi. Aysal, Romen teknik adama, Shakhtar Donetsk başkanının izin vermediğini belirtti.
 
İŞTE AYSAL'IN SÖZLERİ...
 
KAKA'NIN GELMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİ"
 
"Fatih hocayla o dönemde bir espiri konusuydu. Kaka'nın gelmesi mümkün değildi. kaka Real Madrid'den ayrılıp bize gelmek istemedi ve bel sorunu vardı. Onu hiç düşünmedik, ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacaktı. Sneijder'in gelmesi bizim için büyük bir fırsattı, bize oyuncu değerini gösterdi. Geçen sene başarıları bize tercihimizde ne kadar doğru olduğunu gösterdi."
 
"İLK TERCİH LUCESCU İDİ"
 
"Ekol bir oyun tarzını benimsemiş teknik diretkörün bağlı olduğunun pasaportundan kaynaklanmıyor, öngördüğü sistemden kaynaklanıyor. O disiplin ve o düzende oyunu sahaya ... Paandelli bizim ilşk tercihimiz değildi. Sayın Lucescu idi. Müspet sinyaller vermişti. Özel sebebi sadece Shakhtar Donetsk takımıyla yakın ilişkileri. Patron rica etti gitme diye. O da gönül adamı, bana da telefon etti ve gelemiyorum dedi. Bizi de bekletmedi. Ben Mancini'nin ayrılmasını beklemiyordum. Her Haziran ayında vazgeçme hakkı vardı, beklentileri farklıydı."