Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılıların tranfer gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Transfer planlamasına yönelik konuşan Aysal, "Transferler için gayet hassas çalışıyoruz. Dİğer kulüplerde olduğu gibi toplu bir hareketlenme yok bizde. İhtiyacımız olmayan mevkilere oyuncu alma niyetinde değiliz." dedi.

İşte Aysal'ın sözleri...

"RIERA ALDIĞI PARAYI HAK ETTİ"

"Riera bu sene aldığı parayı hak etti ve faydalı oldu. Ama hocamız aynı yere daha değişik bir profil düşünürse onu da düşünürüz. Bu tamamen teknik bir karar. Biz yöneticiler olarak teknik gereksinimleri uygulanır hale getirmek bizim görevimiz"

"NANI ÖNCELİKLERİM ARASINDA DEĞİL"

"Nani benim önceliklerim arasında olan bir pozisyon değil. Ama çok iyi bir gelişme olursa, bunları da ara sıra yapıyoruz. Hiç bir şeye katiyetle olmaz dememek lazım. Şu anda benim masamda, önüme gelmiş böyle bir dosya, böyle bir teklif, böyle bir ilişki yok"

MELO GİRİŞİMİ SÜRÜYOR!

"Melo için ise şunu Matbet söyleyebilirim, Melo'da şartlar uyarsa, teknik heyet isterse ve de oyuncunun kendisini de kalmak isterse kalır. Şartlar ve Melo'nun kendi düşüncesi de önemli"

YABANCI KONTENJANI

"Bu konuda Kulüpler Birliği'nin müşterek bir kararı yok. Geçen sezon da Federasyonun bir kararı yok, tek başına bir önerisi var, öyle algıladık biz. Türk futbolunun lehine olduğuna inandığımız her kararın arkasındayız."

"YÖNETİMDE KÖKLÜ BİR DEĞİŞİKLİK, CİDDİ BİR DEĞİŞİM YOK"

"seçime gitme amacımızda büyük bir değişim yok, ciddi bir değişim yok, yönetim kurulunun yarısı içeride, bazı arkadaşlarımızın yerine başkaları geliyor. görev değişikliği var diyelim. Benim de yerime biri gelecek. Ben nasıl birinin yerini aldım, zaman içinde benim de yerime daha dinamik, daha başka fikirleri olan birisi elbet gelecek, Sıradan bir değişim yaşanıyor, büyütmeyelim olayı.

Webaslan