Aysal’ın Albayrak’ı profesyonel olara Florya’nın başına getirmeyi düşündüğü öğrenildi. Yapılan görüşmede Başkan Ünal Aysal’ın Albayrak’a, “Seni yönetime almamak büyük bir hataydı. Bunu geç de olsa anladım. Yeniden görevine dönmeni istiyorum” ifadesini kullandığı öğrenildi. Abdurrahim Albayrak’ın yönetime alınmadığı için hala çok kırgın olduğu fakat Galatasaray’a hizmet etmek adına yapılan teklifi kabul edeceği gelen bilgiler arasında.

MANCiNİ İLE YOLLAR AYRILIYOR

Başkan Ünal Aysal, Albayrak’ı göreve getirdikten sonra ikinci operasyon için düğmeye basacak… Aysal’ın şu ana kadar bekleneni veremeyen Mancini ile yolları ayırarak Mircea Lucescu’yu göreve getirmeyi düşündüğü öğrenildi. Rumen hoca ile çok yakın olan Albayrak da pazarlıklarda koz olarak kullanılacak.

ERKEN SEÇİM HAZIRLIKLARI

Aysal bu planları yaparken Galatasaray’ın muhalefet kulislerinde ise erken seçim hazırlıkları yapılıyor… Muhalefetin önemli isimlerinin Başkan Aysal’la ilgili olarak, “Yeni sezon ile ilgili birçok şey bizim de kulağımıza geliyor. Fakat bu yönetimin Mayıs’ı görmesi çok zor” ifadesini kullandığı öğrenildi.

TEMELLİ YUVAYA DÖNECEK

Geçtiğimiz günlerde Shakhtar’ın Galatasaray’la yaptığı idman maçı için Florya’ya gelen Mircea Lucescu’nun bu kez temelli yuvaya dönmesi için düğmeye basıldı. Yönetim önümüzdeki günlerde Rumen hoca ile görüşecek.

ALBAYRAK İLE YENİDEN

Aysal’ın yeni yönetiminde yer alamayan Abdurrahim Albayrak taraftarların ve futbolcuların adeta sevgilisiydi.