Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile eşleşen Galatasaray'da Başkan Aysal'ın istediği oldu.

Galatasaraylı yönetici Ebru Köksal, kura çekimi öncesi Başkan Ünal Aysal'ın gönlünden geçen rakibin Chelsea olduğunu açıklamıştı.

İşte o açıklamalar;

"Ben önce söze buraya gelmenin ne kadar büyük bir başarı olduğunun altını çizerek başlamak istiyorum. Galatasray'ın 2 sene üst üste grupta çıkması byük bir başarı. Son 16'ya kalanlar 5 büyük futbol ülkesinden. Olympiakos, ZEnit dışında diğer Avrupa ülkesi Galatasaray'ın başarısı tüm dünyada takdir ediliyor. Başkanımızın da hedefi Şampiyonlar Ligi'nde kalıcı olmak. Markanın kalıcılığ bu şekilde artırılıyor."

"Tüm rakipler kaliteli, kolay rakip yok.. Başkanımız Chelsea dedi, içine doğmuş. Ben Dortmund gibi bir hisle kalktım. Önemli olan tüm camianın el ele bir arada destek ve birlik içinde olması. Herkes takımı, teknik direktörü tebrik ediyor ama, gizli kahramanlar çok bu meslekte. Bir sonraki turda da kim çıkarsa Galatasaray elinde geleni yapacaktır."

Diğer takımlar da Galatasaray'ı çok takip ediyorlar. Pek çok yöneticiden tebrik mesajları geldi. Şampiyonlar Ligi markanın en yüksekte temsil edildiği yer ve burada başarı çok önemli.