Rizespor’la sarı-kırmızılılar arasında ciddi savaş çıkmasına neden olan genç oyuncuyu son 4 maçın 3’ünde kadroya almayan Terim, futbolcuyu kadroda düşünmüyor.

En son 4 hafta önce Göztepe maçında 6 dakika şans bulan son 4 haftada ise sadece Konyaspor maçının kadrosunda yer verdiği Oğulcan’ı Terim’in Ocak ayında takasa gönderilecek oyuncular arasına yazdığı gelen bilgiler arasında.

TERİM'DEN MAÇ SONU TRANSFER SÖZLERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep FK maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Takımı gençleştirmeleri hakkında konuşan Fatih Terim "Başkanla, yönetimle bir yol çizdik, o plan doğrultusunda gidiyoruz. Oynayanların yaşıyla ilgisi yok, yetenekleri de müsait. Çoğu maçı tecrübeli oyuncularla karıştırıp oynadık. Genç ya da tecrübeli diye ayırt etmiyorum ama onların tecrübeli olmadığı dönemde burayı geçersek, Ocak'ta bazı değişimlerle daha çok kazanan bir takım haline gelebiliriz. Oradaki yorumcuları da çok genç oynattım ben. Onların da yeteneği var, onlar da oynadı, bunların da yeteneği var, bunlar da oynadı. Sonuç ne olursa olsun formanın değerini bilmeleri, bu formayı vermemek için söylenen şeyleri meziyetleriyle birleştirerek iyi oyunlar oynamalı. Yoksa genç oynatıyorum diye genç oynatılmaz." diye konuştu.

(Sporx)