Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Galatasaray’da forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu Aytaç Kara ile her konuda anlaşma sağladı.

Galatasaray ile 6 maça çıktı

Sezon başında bedelsiz olarak Kasımpaşa’dan Galatasaray’a transfer olan Aytaç Kara ligde sadece 6 maça çıktı. Bu karşılaşmaların yalnızca birinde ilk 11’de görev alabilen Aytaç, 234 dakika sahada kaldı. Aytaç Kara, Avrupa kupalarında ise yine toplam 6 müsabakada forma giyme şansı buldu. 

Galatasaray'dan ayrılan isimler

Galatasaray devre arası transfer döneminde takımdan DeAndre Yedlin, Gustavo Assunçao, Christian Luyindama ve Atalay Babacan'ı göndermişti. Fazla forma şansı bulamayan Aytaç Kara'nın da Göztepe ile sezon sonuna kadar anlaşması bekleniyor.

Bartuğ Elmaz kadro dışı

Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Bartuğ Elmaz, bu sezonu bitirdikten sonra önümüzdeki sezon Fransa'nın Marsilya kulübüne transfer olacak.

Bu arada Bartuğ Elmaz hakkında açıklama yapan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas "Bartuğ Elmaz'a Galatasaray'a ciddi anlamda yatırım yaptı. Bu kadar yatırım yapılan oyuncunun kontratı son seneye bırakılmamalıdır. menajerler, alacakları ufak komisyon için oyuncuları yurt dışına götürmek ve geri getirmek için uğraşıyorlar. Bunlara da son vereceğiz. Bartuğ Elmaz ve babasıyla görüştük. Burada kalmak istemedi. Galatasaray tesislerinde kalıyor, yemek yiyor. Galatasaray'ı istemeyen oyuncu, Galatasaray'da kalamaz. Bir liste yapıyoruz, bu listedeki menajerlerle çalışanlar, Galatasaray'da oynamayacak." ifadelerini kullandı.

(Ajansspor)