2018 yılında verdiği bir röportajda Aziz Yıldırım, “Biz 2011’de yargılanırken, Bülent Tulun’un yazdığı bir mektup ortaya çıktı. FETÖ’cü savcı Mehmet Berk, o mektubu iptal etti, soruşturma açmadan kapattı” açıklamasını yaptı.

O mektupta 2006 yılında oynanan Denizli-Fenerbahçe maçında Galatasaray’ın Denizlispor’a teşvik primi verdiğini iddia etmişti.

Savcılar, mektubu yazan Tulun ve dönemim Başkanı Adnan Polat’ın evlerinde, Florya tesisleri ve TT Stadı’nda mektupta yer alan kulübün ödediği 1,5 milyon dolar’la ilgili makbuzları aramıştı.

Tulun’un mektubunda, “Umarım 2006 Mayıs ayında şoförünüzün (Mustafa Kabasakal) iki parti halinde kulüpten makbuz imzalayarak aldığı 1,5 milyon ABD doları GALATASARAY MENFAATLERİ için kullanılmış olsun. Söz konusu makbuz kopyaları bende mevcuttur” yazması ve ‘GALATASARAY MENFAATLERİ’ kısmını büyük harflerle yazması dikkatleri çekmişti.

Yargıtay kararından sonra Aziz Yıldırım, bu konuyu da gündeme getirecek. Savcılığa suç duyurusunda bulunacak. Galatasaray aleyhine soruşturma açılmasını talep edecek.

(Fotomaç)