Son dönemde sürekli sağa sola saldırmasıyla dikkatleri üzerine çeken Aziz Yıldırım, "Fatih Terim'in şahsıyla sıkıntım yok ama görevden ayrılmalı. Ya milli takım hocası olmalı ya da eğitimi organize eden kişi. Parası bizi ilgilendirmiyor. Hak ediyor ki alıyor. Böyle kabul edelim. Türk futbolu için 5-10 yıllık plan yapılmalı. Almanya, Macaristan ve Belçika gibi. Bunlar da kulüpler üzerinden hayata geçirilmeli." dedi.

Aziz Yıldırım, Ribery ve Hagi'nin Fenerbahçe'ye gelmek istediğini iddia ederek iyice zıvanadan çıktı.

Yıldırım, "Ribery'nin menajeri bizim biraderin yazahanesine geldi. Bana telefon etti. Böyle böyle gelmek istiyor dedi. Hayır dedim. Özhan Canaydın'dan dolayı almayacağız. Galatasaray'a ayıp olur diye almadık. Ben dedikoduyu sevmem. Gerçekler neyse onu söylerim. Hagi de zamanında Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum demişti ama biz istemedik." sözlerini kullandı.

Şikeyi, tapeleri tüm kayıtlara rağmen kendisine Fethullah Gülen tarafından kumpas kurulduğunu söyleyen Yıldırım, "Cavcav vefat etti, beni bekliyorlar. Ölmeye niyetim yok. Onları göndermeden gitmem de. Biz FETÖ'yle mücadele etmiş bir camiayız." ifadeleri şaşkınlık yarattı.

Aziz Yıldırım da geçmişte başkaları gibi Fethullah Gülen Cemaati'yle yakın ilişkiler kurmuştu. Şimdi ise bunları tamamen reddediyor.