Fenerbahçe’nin son olarak Kayserispor’a 1-0 yenilerek 2021-22 sezonunu hemen hemen kapatması eski başkan Aziz Yıldırım’ı çıldırttı. Maçı TV’den dostlarıyla beraber izleyen Yıldırım’ın enteresan bir çıkışı oldu. Başkan Yıldırım, “Bu takımdaki Galatasaraylılar gitmedikçe, Fenerbahçe’nin sırtı yerden kalkmaz.” dedi.

Yapılacak ilk seçimli genel kurulda İlhan Ekşioğlu’nu başkan adaylığına hazırlayan Yıldırım’ın bir süredir Fenerbahçe forması giyen Galatasaraylılar diyerek bazı isimlere tepki gösterdiği konuşuluyordu.

Serdar Aziz, yaptığı bir açıklamada, “Beni herkes Galatasaraylı biliyor.” dedi.

İrfan Can, Göksel Gümüşdağ’a “Galatasaray’a gitmek istiyorum” dedi.

Mert Hakan'ın eski sosyal medya paylaşımları da Galatasaraylı olduğunu belirtiyor.

ALİ KOÇ SOYUNMA ODASINA İNDİ

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç’un, Ziraat Türkiye Kupası'nda Yukatel Kayserispor yenilgisi sonrası soluğu soyunma odasında aldığı ortaya çıktı.

Son saniye golüyle yıkılan Koç’un tek başına takımla bir görüşme yaptığı ve "Bu yaşananlara anlam veremiyorum. Açıkçası inanamıyorum. 10 kişi kalmış bir takıma nasıl elendiğimizi aklım almıyor. Sizin alıyor mu? Bana bir şey söyleyin" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Oldukça üzgün görünen Ali Koç’un konuşmasının devamında taraftarın mücadele sonunda gösterdiği isyanında haklı olduğunu vurguladığı öğrenildi.

Sarı-lacivertli kulübün başkanının, "Taraftara borçlusunuz. Yağmurda çamurda tribünleri dolduruyorlar, size destek veriyorlar. Aşkları için bunu yapıyorlar. Siz bu formanın hakkını veremiyorsunuz" dediği kaydedildi.

(Fotomaç / Skorer)