33 yıldır Galatasaray kulübüne üye olan Acar Yıldırım aynı zamanda Galatasaray'ın Divan Kurulu üyesi.

Yıldırım'ın bu seçimlerde Metin Öztürk'ü desteklediği öğrenildi.

Levent Tüzemen'den Kerem Demirbay'a eleştiriler Levent Tüzemen'den Kerem Demirbay'a eleştiriler

Acar Yıldırım ve Metin Öztürk arasındaki ilişki henüz bilinmiyor.

AZİZ YILDIRIM'IN ORTAKLARI

Ancak gelen haberlere göre Metin Öztürk'ün listesinde yer alan bazı isimlerin Aziz Yıldırım'la iş ortaklığı bulunuyor.

"GEREKİRSE CEBİMİZDEN VERİRİZ"

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk, kasa kolaylığı hakkında şu sözleri kullandı:

"Yaklaşık 25 milyon euroluk bir bütçe var. Efektif olarak kullanılırsa Galatasaray şampiyon olacaktır. Şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız. Bütçe yetmezse kendi cebimizden vereceğiz. Amatör branşlarımız için 21 tane sponsorumuz var irili ufaklı."

METİN ÖZTÜRK KİMDİR?

Galatasaray'ın başkan adayı olan Metin Öztürk, 14 Mart 1961 yılında İstanbul'un Şişli ilçesinde dünyaya geldi. Öztürk, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

2015-2018 döneminde 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yürüten Öztürk, 2019 yılından bu yana Galatasaray Spor Kulübü'nün Divan Kurulu üyesidir. 4 Mayıs 2021'de Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı.893 oy olarak seçimi 3. tamamladı.

Galatasaray Adası'nın 30 yıl müdürlüğünü yapmış Süleyman Öztürk'ün en büyük çocuğu olan Metin Öztürk, aynı zamanda Galatasaray’da çok az kişinin sahip olduğu Onur Madalyası’nı kürek şubesine hizmetleriyle kazandırmış olan Türkiye Kürek Federasyonu eski başkanı Çetin Öztürk’ün ağabeyidir. Evli ve 3 çocuk babası Öztürk’ün iki kızı Galatasaray'ın lisanslı binicisi olup, oğlu ise Galatasaray Yelkencilik Şubesi Lisanslı sporcusudur.

41 yıllık ticari hayatı boyunca ülkenin birçok sigorta şirketlerine asistans hizmeti sağlayan yerli assistans şirketi Assistline'ın sahibi olan Öztürk, yayıncılık ve reklam sektöründe de faaliyet gösteren şirketleri yönetiyor.

(GsGazete)