GSGAZETE - Galatasaray'ın resmi Twitter hesabı, maç öncesi haberini paylaşırken Fenerbahçe'ye inceden gönderme yapmayı da ihmal etmedi. 

Galatasaray SK, maç haberini paylaşırken görselin arka planında dikkat çeken bir fotoğrafa yer verdi. Fotoğrafta Galatasaray'ın 2012 yılında Kadıköy'de aldığı şampiyonluk kupası gösterildi. Resmi hesaptan yapılan bu göndermenin Aziz Yıldırım'a ufak bir cevap niteliği taşıdığı ifade edildi.

Kupa kaldırdığımız için çok üzülmüş

Yıldırım, Galatasaray hakkında "Geçmişte baktığınız zaman Fenerbahçe ile Galatasaray maçlar yapmışlar, birbirlerine destek de olmuşlar. Ama biz hapishaneye gittikten sonra Metris'e, burada bir play off oynandı. Play-off oynandığı gün, dostluğun gereği, şampiyon oldular. Tebrik ediyoruz. Kupayı almadan, yönetimi olmayan, üzgün, camiasıyla üzüntüsünü paylaşan bir yönetim, sporcular ve camia. Böyle insanlara inat için bir zevki tatmak için rezilliği yaşamamak lazımdı. Onlar o rezilliği yaşadılar. Ben bunu hiçbir zaman unutmayacağım. Onlar orada saygı göstereceklerdi, kupayı da almayacaklardı.

"Biz böyle bir dostun evinde böyle bir üzüntüde kupayı bu sahada almıyoruz, kendi sahamızda alacağız" diyeceklerdi. Ve buradan ayrılacaklardı. O zaman ebedi dostumuz olacaklardı. Şimdi dost değiliz." diyerek sert bir açıklama yaptı.

İşte o görsel;