Galatasaray'da Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından oklar oyunculara dönerken, Ryan Babel sosyal medyadan taraftarlara sitem dolu bir mesaj yolladı.

Kendisine yapılan eleştirilerin umrunda olmadığını kaydeden Babel, "Kazanınca desteklemek, kolay olanıdır. Ancak kaybettiğinde gerçekten yanında kimlerin olduğunu görürsün. Başkalarının benim hakkımda ne dediğini umursamıyorum. Bildiğim tek şey var, o da bu oyuncu grubuna güveniyorum." dedi.

İyi oynamadıklarının farkında olduklarını söyleyen tecrübeli futbolcu, "Birlikte kazanıp, birlikte kaybeden bir aileyiz. Biz oyuncular bugün yeterince iyi olmadığımızı o kadar iyi biliyoruz ki... Kimsenin bize bunu söylemesine ihtiyacımız yok. Bir sonraki maça hazır olmak için 2 haftamız var." ifadelerini kullandı.

OMAR: ''İLK YARIYI BOŞA GEÇİRDİK''

Galatasaray'ın yeni transferi Omar Elabdellaoui, Kasımpaşa'ya 1-0 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray büyük bir takım. 3 günden bir maç yapmaya alışık. Böyle yorumlar yapılabilir ama dürüst olmak lazım. İstediğimiz tempoyu yapamadık. Doğrusunu söylemek gerekise, ilk yarıyı boşa geçirdik. İlk yarıda çok kötüydük. Ucuz bir gol yedik. İkinci yarı elimizden geleni yapmaya çalıştık ama üretemedik. Bunlar bir araya gelince yenilgi kaçınılmaz oldu."

(Sporx)