İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'da küme düşmeme mücadelesi veren Hollandalı yıldızın paylaşımı Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı.
 
Ryan Babel Galatasaray'a transfer olacak mı?

Beşiktaş'tan devre arası ayrılarak Fulham'a transfer olan Ryan Babel, Temmuz ayında bonservisini yeniden eline alacak. Fulham ile 6 aylık anlaşma sağlayan Hollandalı yıldızın sezon sonu Galatasaray'a imza atacağı ifade edildi. Bu gelişmeler yaşanırken Ryan Babel'den sürpriz bir paylaşım geldi.

Instagram hesabından İstanbul fotoğrafı paylaşan Ryan Babel, Galatasaray taraftarlarını meraklandırdı. Hollandalı yıldız, Fulham kariyerinde formunu korusa da takımın ayağa kalkmasını sağlayamadı. Ryan Babel, Ocak ayından sonra Fulham ile çıktığı 9 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti.
 
Ryan Babel Fulham'dan ayrılacak mı?

Hollandalı futbolcu, şu anda formasını giydiği Fulham'a saygısızlık yapmak istemediğini ve dolayısıyla sadece takımına odaklandığını söylerken geleceğiyle ilgili de ipuçları verdi. 

Ryan Babel İngiliz basınında Telegraph'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Fulham'a saygısızlık yapmak istemiyorum. Şu anda sadece Milli takım ve Fulham'ın futbol tarafına odaklanmak istiyorum. Transfer konusunun acelesi yok. Teklifleri değerlendirmek için yeterli zaman var." dedi.