Fatih Terim'in isteği sonrası Ndiaye'yi yeniden takıma kazandırmak için çalışmalara başlayan Galatasaray yönetimi maliyet engeline takılmıştı. Başkan Mustafa Cengiz de yaptığı açıklamada "Ndiaye'yi istiyoruz ama şu anda Stoke City'de kazandığı 3.5 milyon euroyu veremeyiz" ifadesini kullanmıştı.

SENEGALLİ FEDA DİYECEK

Başkan Cengiz'in Senegalli yıldıza yolladığı 'feda' mesajı yerine ulaştı. Yöneticileri arayan Ndiaye, "Yeniden Galatasaray forması giymek istiyorum. Her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım" dedi. Galatasaray, başarılı futbolcuya geçen sezon başı G.Saray'dan kazandığı 2 milyon 750 bin euro önerecek.

STOKE'LA ARADA 1 MİLYON VAR

Bir yandan da Stoke City ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray'ın 1 yıllık kiralama bedeli olarak 2 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. İngiliz kulübünün ise 3 milyon euro istediği ifade ediliyor.

ALBAYRAK: DÖNMEK İSTİYOR

Ndiaye transferi hakkında konuşan Abdurrahim Albayrak, "Yeniden dönmek istiyor. Ndiaye gitmeden önce bizimle konuştu. Hocamız ona Galatasaray'ı anlattı ama kendisi anlamamış herhalde. Çünkü şu an pişman. Şampiyon takımdan küme düşen takıma gitti. Bu ayrılıklar bazen iyi oluyor, kulübün değerini daha iyi anlıyorlardır." şeklinde konuştu.