Galatasaray'da daha önce satış listesine koyulan Tolga Ciğerci için kulüp bulunamadı. Fatih Terim, oyuncuyu affederek takıma kazandırma yoluna gidiyor. Tolga Ciğerci için lisans çıkarılacak. (Milliyet)

Shinji Kagawa konusunda ısrarını sürdüren Beşiktaş, Japon oyuncuyu Dortmund'dan kiralamanın yollarını arıyor. Siyah-beyazlılar, Vida'nın satılması durumunda ise oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralayacak. (Fanatik)

Bir süre Galatasaray'ın da ilgilendiği Gervinho, Çin'den Serie A'ya gidiyor. Daha önce İtalya'da Roma forması da giyen Fildişi Sahilli yıldız oyuncu, Parma ile anlaşmak üzere. (Sky Sports)

Galatasaray, golcü alternatifleri arasına Valencia'dan Simone Zaza'yı da dahil etti. (Fotomaç)

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal, Bafetimbi Gomis için Galatasaray'a 11 milyon euro'luk teklifte bulunacak. Fransız oyuncuya ise yıllık 6 milyon euro önerilecek. (France Football)

Galatasaray, Bafetimbi Gomis'in Suudi Arabistan'a gitmesi durumunda Marsilya'dan Kostas Mitroglou'yu satın alma opsiyonuyla kiralayacak. Gomis'ten gelecek olan 11 milyon euro'luk bütçe ise Denayer ve Badou Ndiaye transferlerinde kullanılacak. (Sabah)