Valere Germain ve Konstantinos Mitroglou'dan beklediğini alamayan Ligue 1 ekibi Marsilya, Ben Yedder ve Balotelli ile transfer görüşmesine karşın önceliğini Galatasaray'da mükemmel bir sezon geçiren Bafetimbi Gomis'e verdi.

ZUBİZARRETA İLE BİR ARAYA GELDİLER

Süper  Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından tatil için Fransa'nın yolunu tutan golcü oyuncunun, geçen sezon teknik direktör Rudi Garcia'nın takımda kalmasını istemesine rağmen kendisini takımdan gönderen Sportif Direktör Andoni Zubizarreta ile görüşmesi gündem oldu

Ünlü spor adamı, "Seni yeniden aramızda görmeyi çok istiyoruz" sözlerini kullanarak Fransız golcüye yeni önerisini iletti.

İlk teklifini yaptılar

Zubizarreta'nın Gomis'e geçen sezon transfer dönemi zamanında teklif yaptığı yıllık 1.7 milyon euro'dan 3 yıllık teklifi bu yıl ise 2.8 milyon euro'ya çıkardığı bu rakamın Bafetimbi Gomis'in geçen sezon kalmak için istediği 2 milyon euro'nun çok çok üstünde olduğu ifade edildi.

Zubizarreta'nın Gomis'i almak için Galatasaray da 30 yaşındaki Mitroglou'nu 2 yıl kiralık olarak vermeye hazır olduğunu iddia edildi.