Sarı-Kırmızılı yönetim ise o dönem 500 bin Euro zam isteyen Fransız yıldızla yollarını ayırdı. Ancak Galatasaray ardından bir servet harcamasına rağmen Gomis'in yerini dolduramadı.

BÜYÜK UMUTLARLA ALINDILAR

2018-19 sezonunun ilk yarısında forma giyen Eren Derdiyok 7 gol atabilirken, devre arasında büyük umutlarla Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou transferleri yapıldı. İki yıldızın toplam gol sayısı da 11'de kaldı.

SAKATLIKLAR NEDENİYLE OYNAYAMADILAR

Bu sezon başında ise Radamel Falcao transferi çok büyük sükse yaptı. Ayrıca Florin Andone de kiralandı. Ancak yine beklentiler boşa çıktı. Sakatlıklar nedeniyle bir türlü form düzeyini artıramayan iki futbolcu 20 haftada rakip ağları 7 kez havalandırdı.

GOMİS 5 FORVET GÜCÜNDE!

500 bin Euro için Gomis'i gönderen G.Saray ardından 5 forvet için maaş, bonservis ve kira bedeli olarak kasadan 28 milyon Euro (185 milyon lira) çıkardı. Gomis 1 sezonda 29 gol atarken, 5 yıldız 1.5 yılda 25 golde kaldı.

ARALARINDA EN İYİSİ DİAGNE OLDU

Gomis'in gidişi sonrası alınan forvetler arasında en çok katkıyı veren isim Mbaye Diagne oldu. Senegalli yıldız ligde attığı 10 golle şampiyonluğa katkı yaptı.

Takvim