Bu sezon ligde ve UEFA Şampiyonar Ligi'nde istediği sonuçları alamayan ve son 10 resmi maçında sadece 2 galibiyet alabilen Galatasaray'da, sorunların sezon öncesi başladığı ortaya çıktı. Kamp şartlarının çok kötü olduğunu düşünen yıldızlar, isyan bayrağını açtı.

OLAYLAR İSVİÇRE'DE BAŞLADI
Takvim'in haberine göre 21 Temmuz'da Valencia ile oynanan ve 2-1 kaybedilen hazırlık maçı sonrası Bafetimbi Gomis, Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda'nın başını çektiği; Mariano ve Maicon'un da içinde yer aldığı oyuncular Fatih Terim'in yanına gitti. Tecrübeli hocayla baş başa toplantı yapan 5 yıldız, kamp ve idman programından duyulan rahatsızlığı dile getirildi.

GOMIS'TEN TERİM'E: "BU NASIL KAMP YERİ"
İlk sözü Gomis'in aldığı ve "Hocam bu nasıl kamp yeri, bu nasıl otel? Bu sahalar, yemekler ve bu organizasyon çok kötü. Siz buna nasıl izin verdiniz? Biz de insanız. İyi hazırlanmadık, iyi bir kamp dönemi geçirmedik." dediği öğrenildi.

FATİH TERİM OYUNCULARA HAK VERDİ
Diğer oyuncuların da aynı yönde görüş bildirdiği belirlendi. Şikayet edilen konuların çalışma programı, otel, odalar, yemek, saha şartları ve otel ile saha arasıdaki mesafe gibi konular olduğu öğrenildi. Terim'in de oyunculara hak verdiği ifade edildi.

HESAP SORMA OLARAK GÖRDÜ
Ancak Terim daha sonra 5 oyuncunun bu çıkışından rahatsız oldu ve yaşananları 'kazan kaldırma ve hesap sorma' olarak nitelendirdi. Ardından grubun lideri olarak gördüğü Gomis'in biletini kesti. Diğer isimleri de adeta deftere yazdı.

OYUNCULARLA KOPUŞ BAŞLADI
Feghouli, Maicon ve Mariano'yu kadrodan kesen Terim, Belhanda ile de arasına mesafe koydu. Şampiyon takımın temelleri sarsılırken oyuncular ve Terim arasında kopuş başladı. Motivasyon eksikliği, fiziksel düşüş ve sakatlıklarla beraber bugünkü kötü tablo ortaya çıktı.

Sabah Spor