Bafetimbi Gomis'ten Fenerbahçe iddialarına yanıt:

Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın eski golcüsü Gomis'i transfer edeceği yönündeki iddialara golcü futbolcudan yanıt geldi. Gomis, "Konuşulan dedikodulardan dolayı gurur duydum, mutlu oldum ama Aslan her zaman evinde Aslantepe'de kalacak. Üzgünüm çünkü Aslanlar yüzemez" dedi

"Konuşulan dedikodulardan dolayı gurur duydum, mutlu oldum ama Aslan her zaman evinde Aslantepe'de kalacak" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'dan Suudi Arabistan'ın Al Hilal ekibine transfer olan Fransız golcü Bafetimbi Gomis, adınınFenerbahçe ile anılması ile ilgili olarak, "Konuşulan dedikodulardan dolayı gurur duydum, mutlu oldum ama 'Aslan' her zaman evinde Aslantepe'de kalacak" dedi. 

Al Hilal'de futbol hayatını sürdüren Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberlere cevap verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gomis, "Konuşulan dedikodulardan dolayı gurur duydum, mutlu oldum ama 'Aslan' her zaman evinde Aslantepe'de kalacak" ifadelerini kullandı.

Yaptığı paylaşıma köprü şekli ekleyen Fransız golcü, köprünün bir tarafına sarı-kırmızı harflerle Avrupa, diğer tarafına ise sarı-lacivert harflerle Asya yazarak, "Üzgünüm çünkü aslanlar yüzemez" notunu ekledi.

AJANSSPOR