Galatasaray'da Banega transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların bir süredir transferi için görüştüğü yıldız futbolcuda anlaşmanın sağlandığı ve bu hafta imzaların atılacağı öğrenildi. 

Fox Sports'tan Jorge Baravalle'nin iddiasına göre, Galatasaray ile Banega transferinde anlaşma sağlandı ve resmi duyuru bu hafta içinde yapılacak. Sarı kırmızılıların Banega ile 3 yıllığına anlaşmaya vardığı ve 4 milyon euro ödeyeceği iddia edildi.

Öte yandan Arjantin basınında Benaga'nın transferiyle ilgili farklı bir iddia geldi. Banega'nın önümüzdeki birkaç gün içinde geleceğiyle ilgili karar vereceğini, gelen teklifler arasında ise en uygun olanının Galatasaray olduğu yazıldı. Ancak Galatasaray dışında hem Fransa, hem de Arjantin'den Banega'ya teklifler olduğu belirtilirken, buna rağmen yıldız futbolcunun Galatasaray'a imza atma ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.

Sevilla'nın Arjantinli orta saha oyuncusu Ever Banega, aynı zamanda on numara ve ön libero pozisyonlarında forma giyebiliyor. Bu sezon 51 resmi maçta 8 gol ve 11 asiste imza atan Banega, Sevilla tarafından satış listesine konuldu.Boca Juniros'ta yetişen ve Arjantin milli takım formasını 65 kez terleten Banega, önümüzdeki ay 31 yaşına girecek. Kariyerinde Inter, Valencia gibi takımlar yer alan Banega'nın Sevilla ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Futbol Arena